marți, august 23

Iar...


Cu toate ca e tarziu, ca-mi "pica" ochii, incerc sa imi notez pe aici, pe undeva, titlurile ultimelor carti citite... Azi, la fel ca ieri, si ca maine, si poimaine totodata, ma torturez cu Dante. Nu ma atrage, lipsa mea de credinta e mult prea inradacinata in adancul inimii mele pentru a putea fi mascata.
Maine, o sa returnez (de fapt, fratele meu o sa le returneze pentru mine) urmatoarele carti : Mary Balough - O noapte de iubire (o carte superba, la sfarsitul careia mi-au dat lacrimile si mi-a recrescut increderea in mine), Dorothy Baxter&Robert Fitzgerald - Iubirea are chipul tau (putin cam prea ciudata pentru mine dar, totusi, o poveste cat de cat frumoasa, are happy ending deci merge...), Sandra Brown - Un cuplu aproape perfect (am crescut cu cartile ei si, totusi, inca le ador, cartea merita, e o poveste despre incapatanare, mie mi s-a potrivit perfect) si, ultima, dar nu cea din urma, Becky Barker - Extaz (nu va ganditi la scene porno detaliate, caci va inselati... bine, poate a fost una, sau poate nu, daca nu o tin minte inseamna ca nu a existat. Cat despre carte, e pur si simplu povestea unor triplete care traiesc intr-o lume caracteristica barbatilor).
Nu stiu cat a durat (sa le citesc), dar sunt sigura ca nu au fost 48 de ore, iar acum, merg la nanic cu piticotul meu care doarme dus deja (fostul cel mai tanar membru al familiei Roman, Denisa). Si apropo, sa nu uit, am o verisoara :X...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu